Aanbod

Wellnessmassage - L

Bij deze klassieke ontspanning ontvang je een massage op de achterzijde van je lichaam (rug, nek, hoofd, armen, benen en voeten). Bij deze massage staat ontspanning voorop. Laat alles even los en geniet van het moment. Incl. voorzijde lichaam; decolleté, gezicht, armen, handen en voeten komen aan bod.

Duur: 90 minuten
Kosten: 70 euro

Wellnessmassage - M

Bij de klassieke ontspanning ontvang je een massage op de achterzijde van je lichaam (rug, nek, hoofd, armen, benen en voeten). Bij deze massage staat ontspanning voorop. Laat alles even los en geniet van het moment.

Duur:   60 minuten
Kosten: 50 euro

Rug, nek, schouders

Bij deze massage masseer ik je rug, schouders en nek.

Duur: 30 minuten
Kosten: 30 euro

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een massage van onderbenen en voeten. Tijdens deze massage worden de reflex(druk)punten door korte pulserende aanrakingen gestimuleerd.

Duur: 60 minuten (incl. voetenbadje)
Kosten: 50 euro

Access Bars

Heb jij te veel dingen aan je hoofd en voelt het allemaal zo vol?

Bij de Access Bars behandeling lig je comfortabel en aangekleed op een massagetafel. Je wordt op verschillende punten op je hoofd aangeraakt, terwijl je heerlijk ontspannen ligt. Tijdens de aanraking op je hoofd gaat de energie in je lichaam beter stromen en laat je lichamelijke en emotionele ballast makkelijker los. Meer lezen? Klik hier

Duur: 60 minuten
Kosten: 45 euro

Lomi Lomi

Deze massage is puur energetisch lichaamswerk en komt van oorsprong uit Hawaï. Deze massage wordt uitgevoerd in ritmische lange golvende vloeiende bewegingen over het gehele lichaam. De constante beweging en koesterende aanraking brengen ontspanning op een diep niveau. Meer lezen? Klik hier

Duur: 60 of 120 minuten
Kosten: 70 of 125 euro

Aromatouch

Het hoofddoel van de Techniek is om de oliën aan te brengen op de ontvanger en een ervaring met essentiële oliën te geven. Maar ook dat er een verbinding is met iemand anders op een emotioneel niveau. De verbindingen die door AromaTouch worden gevormd, vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger ontspannen. Meer lezen? Klik hier

Duur: 60 minuten
Kosten: 55 euro

Hotstone massage

Massage met stenen: een warme toevoeging aan uw sessie.

Bij een hotstone-massage wordt er een combinatie van warme basaltstenen en massagetechnieken toegepast om gespannen spieren te ontspannen, pijn en stijfheid te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren. Meer lezen? Klik hier 

Duur: 75 minuten
Kosten: 65 euro

Intuïtieve massage

Bij een intuïtieve massage wordt vanuit het hart gemasseerd. Hierbij laat ik mijn gevoel door mijn handen stromen en volg geen vast plan. 

De massage zorgt voor totale ontspanning van lichaam en geest en kan ook op energetisch niveau wat los maken.

Intuïtieve Massage gaat over liefdevolle aanraking. Een mens heeft net zo veel aanraking nodig als voeding. Aanraking is broodnodig. Een baby die niet aangeraakt wordt, verkommert. Dat geldt dus ook voor volwassenen! Meer lezen? Klik hier

Duur: 90 minuten
Kosten: 75 euro

Healingmassage

Een energetische massage is een intuïtieve massage, ondersteund diepe ontspanning, heeft een harmoniserend effect en activeert zelf-healing.

Healingsmassage bij Thuis-BijThea is een combinatie van verschillende vormen van massage. Er wordt contact gemaakt met jouw lichaam, daar waar nodig is, wordt via mijn handen energie gegeven waardoor het energiesysteem positief wordt beïnvloed, welke weer effect heeft op emotioneel niveau. Klachten worden minder omdat geest en lichaam weer in balans worden gebracht. Meer lezen? Klik hier.

Duur: 90 minuten (incl. voetbadje)
Kosten: 85 euro

Lomi Hapai / Zwangerschapsmassage

Lomi Hapai is de traditionele zachte, helende zwangerschapsmassage uit Hawaii. Met liefdevolle aanraking, ook wel Aloha genoemd, wordt contact gemaakt met moeder en het ongeboren kindje in de buik. Tijdens de Lomi Hapai massage lig je zo comfortabel mogelijk in zijligging op de massagetafel, ondersteund door kussens. De massage is met warme olie en trage vloeiende bewegingen.

Zowel jij als je kindje zullen volledige ontspanning ervaren. Je spieren worden soepeler, je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen.  Deze massage is geschikt vanaf 12 weken zwangerschap tot aan het einde van de draagtijd. Meer lezen? Klik hier.

Duur: 60 à 70 minuten
Kosten: 65 euro

Volg mij op de socials

Contactgegevens

Eysingapad 18
9064 KK in Aldtsjerk, Nederland.

Thuis bij thea