Duomassage

Samen van een massage genieten in plaats van alleen.
Leuk om cadeau te doen!

Samen, met Lizette van Centrum Satori, organiseren wij verschillende zogenoemde duodagen met duomassages in Leeuwarden. Kom dus samen genieten van een heerlijke duomassage in Leeuwarden op één van onze duodagmomenten.

Hoe gaat zo’n ontspanningsmoment?
Dit is een moment voor jullie om samen te genieten van een heerlijke massage en tijd naar keuze. Leuk voor vriendinnen/vrienden, moeder/vader, dochter/zoon of samen met je geliefde partner. Je kunt zelf kiezen in het boekingsprogramma (zie opgeefknop op deze pagina) welke massage en welke tijd jullie willen. Na afloop kunnen jullie nog even heerlijk nagenieten met een kopje koffie en/of thee en wat lekkers.

Wij hebben een speciale agenda voor de duodagen. Dit zodat je zelf de regie in handen hebt wanneer jullie moment is. Je kunt hierin alles lezen over het aanbod en alle datums bekijken en boeken: Klik hier om de agenda te openen

Belangrijk om te weten: 
Wij vragen een aanbetaling van 50 euro. Om die reden is het ook belangrijk om ons annuleringsbeleid te lezen: Annuleringsbeleid

Aanbod:
Er zijn verschillende keuzes die je kunt kiezen. Je kunt ze in het boekingssysteem lezen, maar hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet:

Klassieke massage
Het is de meest bekende massagevorm van masseren en ken je wellicht ook wel onder de noemer ‘wellnessmassage’. Deze ontspanningsmassage, die niet alleen je hoofd leeg maakt, helpt ook tegen pijnlijke spieren, vermoeidheid, spierspanning, stress- en burn-outklachten. Het is dan ook een gerichte ontspanning vooral gericht op de spieren en de ontspanning in het lichaam.
60 minuten – 67 euro p.p. (achterzijde)
90 minuten – 89 euro p.p. (voor + achterzijde incl. gelaat)
120 minuten – 115 euro p.p. Achterzijde en voorzijde, inclusief gezicht. Alles word uitgebreider gedaan dan bij de 90 minuten. Een vertroeteling!

Lomi Lomi
ALOHA! Ga samen op reis met deze spirituele hawaiiaanse massage, ook wel bekend als de ‘touch of loving hands’. Het is sjamanistisch lichaamswerk en vraagt complete overgave van jouw lichaam en geest. Een aanraking die je hart, je ziel en de bron van het leven weer verbindt. Het werken met de levensadem door de zogeheten “Ha-ademhaling” en meditatieve stembegeleiding zorgen voor een verdiepende connectie. De aanraking is grotendeels met de onderarmen en gaat continue door in een vloeiende, dansende én liefdevolle beweging. Door de verrassende bewegingen en strijkingen die continu doorgaan, kom je in een intense ontspanning waarbij de gedachtes mogen vervagen. Temperatuur is rond de 25 graden bij deze massage. 
60 minuten – 77 euro p.p. (achterzijde inclusief buik)
90 minuten – 99 euro p.p. (achterzijde/voorzijde/incl. buik en gezicht)

Zwangerschapsmassage
Een massage in zijligging die geschikt is in alle stadiums van je zwangerschap. De aanrakingen zijn fijn, zacht en liefdevol. Deze massage is gebaseerd op zachtheid en werkt op de ontspanning. En ontspanning is wat je wilt tijdens je zwangerschap. Die zachtheid tijdens de massage zorgt er voor dat er niet te veel bloedcirculatie en hormonen worden gestimuleerd. Juist door niet drukpunten te gebruiken is deze manier van masseren veilig voor jou en je kindje.
60 minuten – 77 euro p.p. (zijligging links en rechts)
90 minuten – 99 euro p.p. (zijligging links en rechts + in rugligging armen, benen en het gezicht) Geschikt als je nog geruime tijd op je rug kunt liggen tijdens je zwangerschap.

Adres: 
Legedyk 4, 8935 DG in Leeuwarden. Incl. gratis parkeren.

Bevestiging:
Je krijgt direct in de mail een bevestiging zodra je hebt geboekt. In deze mail vragen we je om een aanbetaling van 50 euro te doen. Vriendelijk verzoek om deze mail goed te lezen zodat alles duidelijk voor je is. 

Annuleringsbeleid:
Wij hebben ook een duidelijk annuleringsbeleid. We vragen je om deze echt te lezen om onduidelijkheid te voorkomen. Dit beleid kun je lezen via deze pagina: Annuleringsbeleid

Wij hebben er ontzettend veel zin in. Deze dagen zijn altijd heel gezellig en boordevol warme energie. Wees welkom! 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Thea via welkom@thuisbijthea.nl of via Lizette op het mailadres info@centrumsatori.nl

Tot snel & veel liefs van ons! 
Thea & Lizette

Duomassage Leeuwarden