Over mij

Thea Westerhof

Ik ben Thea Westerhof- van der Kooi en woon met mijn gezin in Aldtsjerk. Van kinds af aan ben ik al dol op de zee en water. Wandelen langs het strand, of in een bos. Genieten van de zon of juist de harde wind, luisteren naar het tikken van de regen. Kijken naar het bewegen van de bladeren aan de bomen, de golven van de zee, de branding hoe het water op en neer gaat. De getijden Eb en Vloed. Alles in beweging en voel me daarin thuis. Dit geeft mij rust.

In mijn praktijk zie je dit terug. Zoekend naar rust, ontspanning, tijd, aandacht, voldoening, vrije tijd, werk en liefde. Ik was dit allemaal een beetje kwijt.

Vaak liet ik mij door andere mensen beïnvloeden. Nu is het zover dat ik mijn eigen weg kies. Doen wat ik écht leuk vind! Na een aantal intensieve jaren waarin veel is gebeurd. Ik ben mijzelf vaker dan één keer tegengekomen, met verdriet, boosheid, donker en licht, blijdschap én liefde. Liefde voor mezelf!

Ik heb mogen leren dat mijn hart en intuïtie leidend zijn, waardoor de juiste wegen kies.

Intuïtieve ontwikkeling, voelen, kijken, werken met energie, tijd en ruimte.

Wat brengt beweging voort in de mens. Wat doe jij? Laat jij je meevoeren en leiden door anderen of volg jij je eigen weg.

Maak jij weleens tijd vrij voor jezelf? Gun jij jezelf wel eens een heerlijk moment van even thuiskomen in je eigen lijf?

Is je lichaam in balans of in onbalans? Tijdens een massage kun je van alles tegenkomen. Er kunnen emoties loskomen, of je kunt beelden waarnemen, maar niets is ook prima. Door mijn handen soms net even iets langer op bepaalde plaatsen te laten rusten komt de balans weer terug in je lichaam, en gaat het weer stromen.

Tijdens een massage komt er een stofje vrij waar je een heerlijk gelukzalig gevoel bij krijgt. Ken je dat heerlijke gevoel na een flinke lachbui? Dit gevoel hebben we te danken aan endorfine. Een lichaamseigen stof dat ervoor zorgt dat jij een goed gevoel krijgt en dat pijn onderdrukt wordt.

Bij mij in de praktijk mag je dat gaan ervaren! Door mij af te stemmen op jou zullen mijn handen hun weg vinden naar de plek(ken) waar spanning, stress of een blokkade zit. Jij zult voelen dat de energie  gaat stromen.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust via het contactformulier en ik help je graag!

Volg mij op de socials

Contactgegevens

Eysingapad 18
9064 KK in Aldtsjerk, Nederland.

Thuis bij thea