Intuïtieve massage

Bij een intuïtieve massage wordt vanuit het hart gemasseerd. Hierbij laat ik mijn gevoel door mijn handen stromen en volg geen vast plan. De massage zorgt voor totale ontspanning van lichaam en geest en kan ook op energetisch niveau wat los maken.

Intuïtieve Massage gaat over liefdevolle aanraking. Een mens heeft net zo veel aanraking nodig als voeding. Aanraking is Broodnodig. Een baby die niet aangeraakt wordt, verkommert. Dat geldt dus ook voor volwassenen!

Bij Intuïtieve Massage staat de liefdevolle aanraking voorop. En vanuit die liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger. In Massagepraktijk Thuis-BijThea kun je deze massage ontvangen en wordt deze precies aangepast naar jouw behoeftes.

Ik gebruik eenvoudige technieken die geschikt zijn en ruimte geven voor een intuïtieve benadering. Deze technieken zijn verzameld uit diverse stromingen.

Wellnessmasage, LomiLomi massage, Voetreflexmassage, Reiki I en II, Energetische opleiding. Bij het toepassen van deze technieken ga ik steeds terug naar de basisintenties van de massage, namelijk:

  • Helpen losmaken en afvoeren van vastgezette spanning en afvalstoffen.
  • Met liefdevolle handen bevestigen en laten voelen: ‘dit ben jij, je mag er zijn’.
  • Verbinding maken, helpen het lichaam weer als één geheel te ervaren.

Lijkt je een liefdevolle massage ook zo fijn? Laat mij jou helpen een beter inzicht te krijgen in je eigen lichaam.

Volg mij op de socials

Contactgegevens

Eysingapad 18
9064 KK in Aldtsjerk, Nederland.

Thuis bij thea