Lomi Hapai / Zwangerschapsmassage

Lomi Hapai is de traditionele zachte, helende zwangerschapsmassage uit Hawaii. Met liefdevolle aanraking, ook wel Aloha genoemd, wordt contact gemaakt met moeder en het ongeboren kindje in de buik. Tijdens de Lomi Hapai massage lig je zo comfortabel mogelijk in zijligging op de massagetafel, ondersteund door kussens. De massage is met warme olie en trage vloeiende bewegingen. Zowel jij als je kindje zullen volledige ontspanning ervaren. Je spieren worden soepeler, je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen. Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd en door de rust heb je even de tijd om stil te staan bij alle veranderingen in je lichaam. Deze massage is geschikt vanaf 12 weken zwangerschap tot aan het einde van de draagtijd.

Binnen een relatief korte periode zullen jouw lichaam en geest een grootste verandering doormaken. Het is aan de ene kant magisch, omdat je een enorme blijdschap en liefde voor het kindje in je buik kan ervaren. Daarnaast is het ook een uitdagende tijd die vaak verscheidene ongemakken met zich mee kan brengen.

Het regelmatig ontvangen van massagebehandelingen kan een uitkomst bieden bij o.a.:

  • Vermindering van rugklachten, beenkrampen of vermoeide benen.
  • Vermindert hoofdpijn, misselijkheid, stemmingswisselingen.
  • Stimuleert een betere nachtrust.

Een massage behandeling terwijl je zwanger bent, is een groots cadeau voor jou en je ongeboren kindje. Twijfel jij of je een massage mag ontvangen tijdens jouw zwangerschap? Je kunt altijd navraag doen bij de verloskundige of behandelende arts.

Willen jij en je kindje een ultieme ontspanning ervaren, dan hoor ik graag van je. Jullie zijn van harte welkom.

De Lomi Hapai kan ook ingezet worden als postnatale massage. Een zachte liefdevolle ontspannende gehele lichaamsmassage waarbij je tot diepe ontspanning komt en je fysieke herstel ondersteunt na de bevalling. Met extra aandacht van je buikregio en het verzachten van de spieren van je nek, schouders en rug.

De massage is mogelijk 4 weken na de bevalling, bij een keizersnee is dit na 6 weken.

Ook is deze massage zeer geschikt voor mensen met bijvoorbeeld; menstruatieklachten, problemen ondervinden met langere tijd op buik of rug te liggen.

Duur: 60 à 70 minuten
Kosten: 65 euro

Volg mij op de socials

Contactgegevens

Eysingapad 18
9064 KK in Aldtsjerk, Nederland.

Thuis bij thea