Healingsmassage

Een energetische massage is een intuïtieve massage, ondersteund diepe ontspanning, heeft een harmoniserend effect en activeert zelf-healing.

Healingsmassage bij Thuis-BijThea is een combinatie van verschillende vormen van massage. Er wordt contact gemaakt met jouw lichaam, daar waar nodig is, wordt via mijn handen energie gegeven waardoor het energiesysteem positief wordt beïnvloed, welke weer effect heeft op emotioneel niveau. Klachten worden minder omdat geest en lichaam weer in balans worden gebracht.

Elke behandeling begint met een heerlijk warm voetenbadje met lavendel (dÕTERRA pure essential Oil) om eerst even bij te praten en te acclimatiseren. Na het voetenbad droog ik je voeten af en mag je plaatsnemen op de massagetafel.

Wanneer je op de massagetafel ligt maak ik met mijn handen contact met jouw lichaam, om zo te voelen waar spanning en/of blokkades zitten. De massage wordt gedaan met warme olie. Plaatsen die extra aandacht nodig hebben zullen zich aandienen, wat soms pijnlijk kan zijn. Ik vraag dan om hier door te ademen. Alles wat ik los masseer (ballast) haal ik weg via de armen en benen.

Deze massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten;

  • (chronisch) vermoeidheid
  • Spanningen
  • Stress
  • Rugpijn
  • Hoofdpijn
  • Spierpijn

Maar ook wanneer je gehaast bent en zelf weinig ontspanning kan vinden, is dit een heerlijke massage. Het “verplicht” jou om in rust en met een muziekje op de achtergrond te genieten van het moment.

Duur: 90 minuten incl. voetenbadje.
Kosten: 85 euro