Aromatouch

In ons dagelijkse leven komen we verschillende factoren tegen die invloed kunnen hebben op ons algehele welzijn. AromaTouch kan helpen wanneer we te maken krijgen met een kind dat speciale aandacht nodig heeft, een vriend die door school gefrustreerd is, een tiener die uitgeteld is na een training of een partner die stress op het werk heeft. De specifieke oliën die worden ingezet, in combinatie met een menselijke aanraking, geven meerdere voordelen.

Elke olie van AromaTouch Techniek werd op zijn eigen aromatische eigenschappen geselecteerd en vanwege de krachtige gecombineerde eigenschappen.

De geuren zijn kalmerend, licht en aangenaam voor de zintuigen.

Het schudden van een hand of een knuffel, alle fysieke aanrakingen hebben een andere betekenis. Zelfs bij het delen van essentiële oliën is er een verschil tussen het op de arm wrijven van de olie en de tijd nemen om echt zijn algemene welzijn te beïnvloeden via de AromaTouch Techniek. Fysieke aanraking is bij de AromaTouch net zo belangrijk als de geur, vanwege de verbazingwekkende helende eigenschappen.

Het hoofddoel van de Techniek is om de oliën aan te brengen op de ontvanger en een ervaring met essentiële oliën te geven. Maar ook dat er een verbinding is met iemand anders op een emotioneel niveau. De verbindingen die door AromaTouch worden gevormd, vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger ontspannen.

Deze zachte techniek van AromaTouch kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid, zodat iedereen er van kan profiteren zonder bang te zijn dat het lichaam wordt belast.

Deze massage wordt op de achterzijde van de rug tot aan de kruin en op de voeten gegeven. Er worden 8 verschillende oliën gebruikt met elk hun specifieke eigenschappen.

(60 minuten € 55,=)

Handtechniek
Bij deze Techniek worden alleen de handen gemasseerd. Hier worden enkelvoudige oliën van dõTerra voor gebruikt. Dit is een eenvoudige manier om kennis te maken met essentiële oliën van dõTerra.

(30 minuten € 15,=)

Volg mij op de socials

Contactgegevens

Eysingapad 18
9064 KK in Aldtsjerk, Nederland.

Thuis bij thea