Acces Bars

Heb jij te veel dingen aan je hoofd en voelt het allemaal zo vol? Is er geen ruimte meer om logische eenvoudige stappen te nemen. Weet je niet meer wat je eerst of laatst moet doen. Dan is dit misschien wel iets voor jou. Om de onrust in je hoofd en hart tot rust te brengen en weer ruimte te creëren voor je eigen gevoel en verlangen.

Voor iedereen die meer rust, ruimte helderheid en ontspanning wenst, in hoofd en lichaam.

De Bars zijn energetische banen op en in het hoofd. Door middel van het zacht aanraken van 32 punten op je hoofd, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading met vastzittende energie kan worden losgelaten.  Je ontlaadt op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt losgelaten en opgelost.

Na een Access Bars sessie heb je weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen.

Bij de Access Bars behandeling lig je comfortabel en aangekleed op een massagetafel. Je wordt op verschillende punten op je hoofd aangeraakt, terwijl je heerlijk ontspannen ligt. Tijdens de aanraking op je hoofd gaat de energie in je lichaam beter stromen en laat je lichamelijke en emotionele ballast makkelijker los.

Duur: 45 minuten
Kosten: 45 euro

Volg mij op de socials

Contactgegevens

Eysingapad 18
9064 KK in Aldtsjerk, Nederland.

Thuis bij thea